Πρόγραμμα της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στο Νομό Κορινθίας ο Τομέας Υγείας της ΝΔ.

Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση της ΝΔ «Μήνας Υγείας», με την Νομαρχιακή Σύσκεψη του Τομέα Υγείας στην Κόρινθο την Παρασκευή στις 12/5/2017 .Πρόκειται για ολοήμερο (12 Μαΐου) οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων κλιμακίου της ΝΔ με φορείς της Υγείας του Νομού Κορινθίας, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. – Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο Υπεύθυνος Θεματικού Τομέα Υγείας και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, καθώς και στελέχη του κόμματος από τον Νομό Κορινθίας που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της ΝΔ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί την Παρασκευή, 12 Μαΐου συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Κορινθίας. Πιο συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Νοσοκομείο Κορίνθου, στο Κ.Υ. Κιάτου, και στις μονάδες Ψυχικής Υγείας ‘Γαλήνη’ στο Ζευγολατιό και ‘Ευαγγελισμός’ στα Αθίκια Κορινθίας Το απόγευμα της ίδιας ημέρα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα και στις 18:00, η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας ΝΔ στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος)

«ΜΗΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Παρασκευή 12/5/2017
09:00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κορίνθου

11:00 Επίσκεψη στο Κ.Υ Κιάτου

13:00 Επίσκεψη στην Μονάδα Ψυχικής Υγείας ‘Γαλήνη’ στο Ζευγολατιό

14:30 Επίσκεψη στην Μονάδα Ψυχικής Υγείας ‘Ευαγγελισμός’, στα Αθίκια

17:30 Συνέντευξη Τύπου.

18:00 Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας ΝΔ Νομού Κορινθίας, στο Επιμελητήριο Κορίνθου ( Ερμού 2, Κόρινθος.)